Bij Gizzys werken alleen de meest behulpzame medewerkers. Als je een vraag hebt kun je contact opnemen via +31 (0) 512 570053 (ma – vr tussen 09.00-17.00 uur) of stuur een mail naar info@gizzys.com.
Als je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code, zodat je de bestelling gemakkelijk kunt volgen.
Het wijzigen van je bestelling is helaas niet mogelijk. Je bestelling annuleren is alleen mogelijk vlak na het plaatsen van je bestelling. Neem voor het annuleren van je bestelling contact op met onze klantenservice via: +31 (0) 512 570053 (ma – vr tussen 09.00-17.00 uur) of stuur een mail naar info@gizzys.com.
De verzendkosten verschillen per land en kun je terugvinden bij het plaatsen van je bestelling.
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te laten afleveren bij een afhaalpunt.
Je bestelling kun je eenvoudig betalen met een van de volgende betaalmethoden: iDEAL, VISA, MasterCard, Apple Pay, Google Pay of Maestro.
Wat vervelend voor je! Neem contact op met onze klantenservice via: +31 (0) 512 570053 (ma – vr tussen 09.00-17.00 uur) of stuur een mail naar info@gizzys.com.
In alle landen van Europa, Bosnië-Herzegovina, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Servië en het Verenigd Koninkrijk zijn de bestellingen leverbaar.
Zodra wij jouw pakket in goede orde retour hebben ontvangen, wordt het bedrag binnen 14 dagen na het verwerken van je retour teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.
Gizzys houdt een retourtermijn aan van 30 dagen na het plaatsen van de bestelling. Het product dient in originele verpakking retour te worden gestuurd. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.
Download het retourformulier op gizzys.com. Voeg het ingevulde formulier bij je pakket en stuur het retour naar: Gizzys (o.v.v. het bestelnummer) De Gaffel 25, 9206 AV Drachten.
You have successfully registered, use the code 47858 for your discount.
This email address is already registered.