Bij Gizzys werken alleen de meest behulpzame medewerkers. Neem contact met ze op! Dat doe je via +31 (0) 512 570050). Onze klantenservice is op de volgende momenten telefonisch bereikbaar: Maandag t/m vrijdag: 09.30 tot 17.00 uur
Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden. Wij garanderen de dag van verzending, houd er rekening mee dat wij niet de exacte dag van levering kunnen garanderen, aangezien deze afhankelijk is van de planning van de vervoerder. Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een track en trace, op deze manier kun je jouw bestelling volgen.
Het wijzigen van je bestelling is helaas niet mogelijk. Je bestelling annuleren is alleen mogelijk vlak na het plaatsen van je bestelling. Neem voor het annuleren van je bestelling contact op via: +31 (0) 512 57 00 53.
De verzendkosten verschillen per land en kun je terugvinden bij het plaatsen van je bestelling.
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te laten afleveren bij een afhaalpunt.
Jouw bestelling kun je eenvoudig betalen met een van de volgende betaalmethoden: iDeal, MasterCard, Visa en Bancontact.
Vervelend om te horen! Neem contact met ons op via: +31 (0) 512 57 00 53 of gizzys.com zodat wij dit kunnen oplossen.
In alle landen van Europa, Bosnië-Herzegovina, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Servië en het Verenigd Koninkrijk zijn de bestellingen leverbaar.
Zodra wij jouw bestelling in goede orde retour hebben ontvangen wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van retour teruggestort.
Gizzys De Gaffel 25 9206 AV Drachten Nederland
Gizzys hanteert een retourtermijn van 30 dagen. Het product dien je met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.
Neem contact met ons op via gizzys.com en stuur jouw bestelling in originele staat en verpakking naar ons toe.
Je bent succesvol ingeschreven, gebruik de code 47858 voor jouw kortiing.
Dit email adres is al ingeschreven.